Uudised

Uudised

Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses toimub rahvatantsukontsert „Südames tantsurõõm“
2023-01-18 20:07:00

Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses toimub 10. veebruaril kell 18 rahvatantsukontsert „Südames tantsurõõm“.

Põlva KHK naisrühm „Tantsurõõm“ tähistab 50 tantsuaastat kontserdiga, kus astuvad üles ka sõbrad-kaasteelised Põlva Memmed, Värten ja Meie Kirsid Põlvast, segarühm Naksid & Roosid Ruusalt, Tartu Ülikooli rahvakunstiansambli vilistlasrühm Tartust ning noored muusikud Anette Vaino, Hanna-Lisete Sellis ja Mart Kirotar. Kaasa löövad ka rühma endised tantsijad-vilistlased, juhendajaks Maire Pedaras. Tantsurõõmu juhendab Marge Luude.
 
Kontsert on kõigile huvilistele TASUTA.
 
Kontserti toetab Eesti Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital ja Põlvamaa ekspertgrupp, Põlva vald, Põlva KHK.
eu